Voorlichtingsbijeenkomst voor slechtziende ouderen in WZA › Interzorg

Voorlichtingsbijeenkomst voor slechtziende ouderen in WZA

Interzorg Hendrik Kok en het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) organiseren op woensdag 13 december 2017 weer een voorlichtingsbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in én informatie wil over slechtziende ouderen die zelfstandig wonen.

Interzorg Hendrik Kok in Rolde is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een visuele beperking. Tijdens de bijeenkomst in het WZA wordt onder andere informatie gegeven over de mogelijkheden om vaardigheden te leren die helpen om bij slechtziendheid zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven. Ook wordt er informatie gegeven over de verschillende vormen van zorg en begeleiding die Hendrik Kok in Rolde, maar ook bij de mensen thuis, te bieden heeft. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor specifieke vragen en problemen die tijdens de bijeenkomst naar voren komen.

Waar en Wanneer?

Dit jaar is er nog één voorlichtingsmiddag, van 13.30 tot 16.00 uur, in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. De toegang is gratis!

  • woensdag 13 december

De bijeenkomsten worden geleid door: Harry Loorbach, medewerker PR en expertise van Interzorg Hendrik Kok in Rolde.

Opgave via

De toegang is gratis en aanmelden wordt gewaardeerd (niet verplicht). Dit kan telefonisch via het Serviceloket van Interzorg Hendrik Kok: 0592 24 20 20 of via email : h.loorbach@interzorg.nl

Meer agenda-items