Specialisten en behandelaars jong dementerenden - Interzorg Drenthe

Onze specialisten & behandelaars

Een compleet team van specialisten en behandelaars zijn dagelijks bezig met de behandeling van de mensen voor wie wij gezamenlijk de zorg dragen. Deze specialisten en behandelaars zijn binnen geheel Interzorg inzetbaar, dus ze staan ook tot úw dienst.

Behalve op individuele behandeling, houdt dit team zich ook bezig met wetenschap en onderzoek. Op die manier kunnen steeds de meest recente wetenschappelijke inzichten worden toegepast in de praktijk. Daarvoor wordt bijvoorbeeld samengewerkt met universiteiten en hogescholen.

Expertisecentrum ‘Dementie op jonge leeftijd’

Zo is er binnen Interzorg het expertisecentrum Dementie op jonge leeftijd. Daarmee dragen wij ertoe bij dat het inzicht in deze aandoening zowel binnen als buiten de organisatie wordt vergroot. Wij werken nauw samen met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het Kenniscentrum Dementie op jonge leeftijd het Netwerk Dementie Drenthe. Met deze samenwerking met zorgpartners zet Interzorg bijvoorbeeld in op het verder ontwikkelen van kennis en expertise op het gebied van dementie, voorlichting en inzet van methoden ter ondersteuning van de zorg. Alles in samenwerking met ervaringsdeskundigen: jonge mensen met dementie en hun naasten.

Specialisten & behandelaars

De volgende professionals staan voor u klaar:

 

Contact

U bereikt het team van specialisten & behandelaars via ons Klantencentrum of rechtstreeks door te bellen met (0592) 338 200.