Wonen met ondersteuning jong dementerenden - Interzorg Drenthe

Wonen met ondersteuning

Als u steeds meer zorg nodig heeft en u thuis niet meer prettig woont, kunt u kiezen voor wonen in gezamenlijkheid. Een plek waar u zich veilig en vertrouwd voelt.

Jongere mensen met dementie kunnen in Nieuw Graswijk in Assen zorg, behandeling en passende dagbesteding ontvangen in een eigen appartement. U woont samen met medebewoners in een woongemeenschap, maar u beschikt over een appartement dat u inricht naar eigen smaak. Daarnaast heeft u er alle gelegenheid om een actief en sociaal leven te leiden. Tegelijkertijd geniet u zoveel privacy als u wil. U kunt zelf bepalen hoe u de dag doorbrengt.
In overleg met u en uw naasten stemmen we de zorg, behandeling en dagbesteding af op uw wensen. Het gaat erom dat u zich thuis voelt en dat u zichzelf kunt zijn. Want: u woont niet bij ons, wij werken bij u.

Wilt u komen kennismaken?

Een plek moet goed voelen en ‘kloppen’. Komt u daarom gerust langs om een kijkje te nemen in Nieuw Graswijk en om te bespreken wat wij precies voor u kunnen betekenen. Maakt u dus gerust een afspraak, dan nemen wij de tijd voor u.