Verpleeghuis voor jonge mensen met dementie Drenthe - Interzorg

Woonomgeving op locatie

U woont samen met medebewoners in een woongemeenschap, maar u beschikt over een eigen appartement dat u inricht naar uw smaak en met uw eigen spullen. Zodat het echt als uw thuis gaat voelen.

In Nieuw Graswijk beschikt u over uw eigen ruime appartement met keukenblok, badkamer en een Frans balkonnetje. Alle appartementen zijn voorzien van tv, telefoon en internet.
Sommige woongemeenschappen zijn in verband met uw veiligheid of die van uw medebewoners gesloten. Daarbinnen heeft u volop bewegingsvrijheid, zowel binnen als in een tuin met terras.

Op de locatiepagina van Nieuw Graswijk ziet u hoe de woonruimte eruit ziet.

Omgeving & services

Nieuw Graswijk ligt in een rustige en groene omgeving, tegenover het bos maar toch niet ver van het centrum van Assen van het Centraal Station. Het gebouw wordt omgeven door ruimte tuin. Binnen is van alles te vinden, zoals een restaurant, internetcafé, kapsalon en biljart. Daarnaast bieden een opticien/audicien, tandtechnicus en pedicure er hun diensten aan. Wie op een gesloten afdeling woont, kan uiteraard ook van deze faciliteiten gebruik maken. Wij zorgen voor de begeleiding.

De maaltijd: een genietmoment

Een maaltijd hoort een genietmoment te zijn. Daarom kunt u op elke locatie eten wat u lekker vindt en bepaalt u ook zelf waar en wanneer u dat doet. Ontbijt, lunch en diner maar ook koffie, thee, fris, fruit en tussendoortjes. De menukaart wordt niet alleen door de kok bepaald maar samengesteld in overleg met de Cliëntenraad.

 

Iedereen is altijd welkom

Voor ons spreekt het voor zich: uw appartement is uw thuis, dus daar bent u op elk moment van de dag vrij om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat voor hen open…

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.