Zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel - Interzorg Drenthe

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Na dat ongeluk dacht ik dat het voorbij was met mijn zelfstandigheid. Maar hier heb ik geleerd dat ik mijn eigen keuzes kan blijven maken en daar zoveel mogelijk naar te leven.

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Voor wie te maken krijgt met niet-aangeboren hersenletsel, biedt Interzorg specialistische vormen van zorg, begeleiding en training. Om op basis van mogelijkheden de juiste balans te vinden in het leven.  

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Deze vraag stellen wij regelmatig. Of eigenlijk: dagelijks. Want het gaat om u.
Wij ondersteunen u daarom graag, zodat u uw eigen leven zolang mogelijk voort kan zetten zoals u dat graag wilt. Want het hebben van niet-aangeboren hersenletsel is ingrijpend en heeft impact op uw leven en uw zelfstandigheid. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren, van zorg tot behandeling en van service tot begeleiding. Dat doen we graag, met u en uw omgeving. En daarin is ontzettend veel mogelijk.

Samen & dicht bij uzelf

Als u in uw leven met niet-aangeboren hersenletsel een nieuwe balans wilt vinden, maakt u daarin uw eigen keuzes: waar wil ik wonen, welke zorg heb ik nodig en wie ondersteunt mij daarbij?
U te ondersteunen bij uw zorgvraag, daarin zijn onze medewerkers deskundig. U en de mensen in uw omgeving zijn op uw beurt deskundig waar het gaat om de zorg die u wenst. Samen bespreken we dan ook uw situatie, wensen en mogelijkheden. Zodat u dicht bij uzelf kunt blijven. Daarbij staan vooral de mogelijkheden (van u en onze ondersteuning) op de voorgrond.

Continu zorg in een veilige woonomgeving

Wanneer thuis wonen voor u niet (meer) de beste optie is, heeft Interzorg voor u verschillende goede mogelijkheden om te wonen in gezamenlijkheid. Zoals in Nieuw Graswijk in Assen: dit moderne appartementencomplex is ontworpen en ingericht voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel en jongere mensen met dementie. Voor oudere mensen met niet-aangeboren hersenletsel zijn ook Anholt in Assen en De Hullen (Esmarke) in Roden geschikt.
Waar u ook woont, wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen appartement. Want u woont niet bij ons, wij werken bij u.

Heeft u vragen of wilt u langskomen? Bel of mail ons gerust.

0800 22 33 404
klantencentrum@interzorg.nl