Continu zorg › Interzorg

Continu zorg

Als u steeds meer zorg nodig heeft en u thuis niet meer prettig woont, kunt u kiezen voor wonen in gezamenlijkheid. Een plek waar u zich veilig en vertrouwd voelt.

Jonge mensen met een niet-aangeboren hersenletsel kunnen in Nieuw Graswijk in Assen zorg, behandeling en passende dagbesteding ontvangen in een eigen appartement. U woont samen met medebewoners in een woongemeenschap, maar u beschikt over een appartement dat u inricht naar eigen smaak. Zodat het uw thuis is. In Nieuw Graswijk kunt u uw vertrouwde manier van leven zoveel mogelijk voortzetten. Kort voor u hier kwam werkte u misschien nog of leidde u een druk gezinsleven. Daarom hebt u ook hier alle gelegenheid om een actief en sociaal leven te leiden. Tegelijkertijd geniet u zoveel privacy als u wil. U kunt zelf bepalen hoe u de dag doorbrengt.

Ouderen met niet-aangeboren hersenletsel

Voor oudere mensen met niet-aangeboren hersenletsel zijn Anholt in Assen en De Hullen (Esmarke) in Roden geschikt. In Anholt bieden we bovendien aan oudere mensen met een niet-aangeboren hersenletsel de mogelijkheid om te revalideren. Meer informatie hierover leest u op de pagina Revalidatie voor ouderen.

Wilt u komen kennismaken?

Een plek moet goed voelen en ‘kloppen’. Komt u daarom gerust langs om een kijkje te nemen op één van de locaties en om te bespreken wat wij precies voor u kunnen betekenen. Maakt u dus gerust een afspraak, dan nemen wij de tijd voor u.