Verpleeghuizen en thuiszorg voor ouderen met dementie in Drenthe - Interzorg

Ouderen met dementie

Hier wordt mijn moeder geactiveerd en heeft ze weer sociale contacten. Ik zie echt dat ze gelukkig is.

Ouderen met dementie

Te maken krijgen met dementie is ingrijpend. Voor degene die het overkomt en voor degenen die dicht bij hem of haar staan. Of er nu alleen begeleiding thuis nodig is of juist continu zorg, in elke individuele situatie kijken we samen welke vorm van begeleiding het beste past. 

"Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?"

Deze vraag stellen wij regelmatig. Of eigenlijk: dagelijks. Want het gaat om u.
Wij ondersteunen u daarom graag, zodat u uw eigen leven zolang mogelijk voort kan zetten zoals u dat graag wilt. Want de diagnose ‘dementie’ heeft een grote impact en kan uw wereld op z’n kop zetten. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren, van zorg tot behandeling en van service tot begeleiding. Dat doen we graag, met u en uw omgeving. En daarin is heel veel mogelijk. 

Samen & dicht bij uzelf

U te ondersteunen bij uw zorgvraag, daarin zijn onze medewerkers deskundig. U en uw mantelzorger zijn op uw beurt deskundig waar het gaat om de zorg die u wenst. Samen bespreken we dan ook uw situatie, wensen en mogelijkheden. Zodat u dicht bij uzelf kunt blijven.
Daarbij staan vooral de mogelijkheden (van u en onze ondersteuning) op de voorgrond.

Thuis blijven of wonen met ondersteuning?

Het kan zijn dat op een gegeven moment thuis wonen voor u niet meer de beste optie is. Dan kunt u kiezen voor wonen in een appartement in één van onze locaties. Maar het kan ook zijn dat thuis wonen nog best mogelijk is, met een stuk goede begeleiding. Ook daarin bieden wij vele mogelijkheden, passend bij uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u langskomen? Bel of mail ons gerust.

0800 22 33 404
klantencentrum@interzorg.nl