Zorg voor ouderen met een lichamelijke beperking - Interzorg Drenthe

Ouderen met een lichamelijke beperking

Ik zag er best tegenop, om te verhuizen naar een zorgcentrum. Dan ben je ├Ęcht oud, dacht ik. Maar het tegendeel is waar: ik ben eigenlijk een stuk opgeknapt. In meerdere opzichten.

Ouderen met een lichamelijke beperking

Voor wie vanwege een fysieke beperking een nieuwe balans moet zien te vinden, bieden wij specialistische zorg, behandeling en training.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Deze vraag stellen wij regelmatig. Of eigenlijk: dagelijks. Want het gaat om u.
Wij ondersteunen u daarom graag, zodat u uw eigen leven zolang mogelijk voort kan zetten zoals u dat graag wilt. Want een lichamelijke beperking – zoals de ziekte van Parkinson, een hersenbloeding, ALS, MS of andere aandoening – heeft impact op uw leven en uw zelfstandigheid. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren, van zorg tot behandeling en van service tot begeleiding. Dat doen we graag, met u en uw omgeving. En daarin is ontzettend veel mogelijk.

Samen & dicht bij uzelf

Als u door een lichamelijke beperking een nieuwe balans wilt hervinden, maakt u daarin uw eigen keuzes: waar wil ik wonen, welke zorg heb ik nodig en wie ondersteunt mij daarbij?
U te ondersteunen bij uw zorgvraag, daarin zijn onze medewerkers deskundig. U en uw mantelzorger zijn op uw beurt deskundig waar het gaat om de zorg die u wenst. Samen bespreken we dan ook uw situatie, wensen en mogelijkheden. Zodat u dicht bij uzelf kunt blijven.
Daarbij staan vooral de mogelijkheden (van u en onze ondersteuning) op de voorgrond.

Thuis blijven of wonen met ondersteuning?

Het kan zijn dat vanwege een lichamelijke beperking thuis wonen niet meer de beste optie is. Over wonen met ondersteuning leest u alles op deze pagina.
Maar wellicht is het nog best mogelijk dat u thuis blijft wonen. Ook daarin bieden wij u vele mogelijkheden, passend bij uw wensen. Daarover leest u alles op Wijkzorg & service aan huis.

 

Heeft u vragen of wilt u langskomen? Bel of mail ons gerust.

0800 22 33 404
klantencentrum@interzorg.nl