Woonomgeving op locatie › Interzorg

Woonomgeving op locatie

U woont samen met medebewoners in een woongemeenschap, maar u beschikt over een eigen appartement dat u inricht naar uw smaak en met uw eigen spullen. Zodat het echt als uw thuis gaat voelen. Een aantal locaties beschikt ook over een aantal tweepersoons-appartementen, zodat u en uw partner samen kunnen (blijven) wonen.

Op de locatiepagina’s ziet u hoe op de verschillende plekken de woonruimte eruit ziet:

Omgeving & services

Al deze locaties liggen in een rustige groene woonwijk. Niet ver van het stads- of dorpscentrum, winkels en openbaar vervoer. Rondom de gebouwen ligt een ruime, mooi aangelegde tuin met verharde paden. In de locaties is van alles te vinden, zoals een restaurant, winkeltje, internetcafé, kapsalon, bibliotheek en biljart. Daarnaast bieden een opticien/audicien, tandtechnicus en pedicure er hun diensten aan.

De maaltijd: een genietmoment

Een maaltijd hoort een genietmoment te zijn. Daarom kunt u op elke locatie eten wat u lekker vindt en bepaalt u ook zelf waar en wanneer u dat doet. Ontbijt, lunch en diner maar ook koffie, thee, fris, fruit en tussendoortjes. De menukaart wordt niet alleen door de kok bepaald maar samengesteld in overleg met de Cliëntenraad.

 

Iedereen is altijd welkom

Voor ons spreekt het voor zich: uw appartement is uw thuis, dus daar bent u op elk moment van de dag vrij om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat voor hen open…

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.