Zorg voor slechtziende en blinde ouderen Drenthe - Interzorg

Slechtziende & blinde ouderen

Ik heb hier geleerd om met internet om te gaan. Daarnaast ‘lees’ ik boeken en maak ik dagelijks aantekeningen. Je leert allerlei handigheden, zo wordt de wereld een stuk groter.

Slechtziende & blinde ouderen

Op latere leeftijd blind of slechtziend zijn kan de nodige obstakels of beperkingen met zich meebrengen. Bij Interzorg helpen wij u graag om uw wereld weer wat groter te maken.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Deze vraag stellen wij regelmatig. Of eigenlijk: dagelijks. Want het gaat om u.
Wij ondersteunen u daarom graag, zodat u uw eigen leven zolang mogelijk voort kan zetten zoals u dat graag wilt. Want slecht of niet meer kunnen zien, heeft impact op uw leven en uw zelfstandigheid. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren, van zorg tot behandeling en van service tot begeleiding. Dat doen we graag, met u en uw omgeving. En daarin is ontzettend veel mogelijk.

Uw keuzes & onze expertise

Misschien heeft u al van jongs af aan te maken met een visuele beperking, maar misschien bent u er ook op latere leeftijd mee geconfronteerd. Hoe dan ook, als u in uw leven met slechtziendheid of blindheid op zoek bent naar een nieuwe balans, maakt u uw eigen keuzes: waar wil ik wonen, welke zorg heb ik nodig en wie ondersteunt mij daarbij? Vanuit onze expertise denken wij daarin graag met u mee én helpen wij u vorm te geven aan die nieuwe balans. Dat u de regie kunt blijven houden over uw eigen leven, daar gaat het om.

Thuis blijven of wonen met ondersteuning?

Het kan zijn dat thuis wonen voor u niet meer de beste optie is. Dan kunt u ervoor kiezen om te wonen in een appartement in onze locatie Hendrik Kok. Daar zijn zowel het gebouw als de medewerkers speciaal toegerust voor mensen met een visuele beperking. Maar wellicht is het nog best mogelijk dat u thuis blijft wonen. Ook daarin bieden wij u vele mogelijkheden, passend bij uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u langskomen? Bel of mail ons gerust.

0800 22 33 404
klantencentrum@interzorg.nl