Verpleeghuis voor slechtziende en blinde ouderen Drenthe - Interzorg

Woonomgeving op locatie

U woont samen met medebewoners in een woongemeenschap, maar u beschikt over een eigen appartement dat u inricht naar uw smaak en met uw eigen spullen. Zodat het echt als uw thuis gaat voelen.

Op de pagina van Hendrik Kok ziet u hoe de woonruimte eruit ziet en leest u meer over de locatie.

Omgeving & services

Hendrik Kok ligt aan de rand van het Drentse brinkdorp Rolde. Vlak tegen het historisch landschap Drentse Aa, met bossen en heidevelden. Desondanks zijn voorzieningen voor openbaar vervoer vlakbij. Maar uiteraard verzorgen wij ook vervoer op verzoek voor u. Het gebouw is omgeven door een park met verharde paden, loopleuningen wijzen de weg. U vindt er verschillende bankjes, een dierenweide en een grote variatie aan geurende planten en struiken. Op het voorterrein klinkt op gezette tijden een carillon, dat daarmee tevens een handig oriëntatiepunt is.
Binnen is van alles te vinden, zoals een winkeltje, internetcafé, speciale bibliotheek en een kapsalon. Ook een optometrist en een pedicure bieden er hun diensten aan. Een overzicht van alle vormen van service vindt u hier.

De maaltijd: een genietmoment

Een maaltijd hoort een genietmoment te zijn. Daarom kunt u eten wat u lekker vindt (u heeft altijd de keuze uit twee menu’s) en bepaalt u ook zelf waar en wanneer u dat doet. Ontbijt, lunch en diner maar ook koffie, thee, fris, fruit en tussendoortjes. De menukaart wordt niet alleen door de kok bepaald maar samengesteld in overleg met de Cliëntenraad.

Iedereen is altijd welkom

Voor ons spreekt het voor zich: uw appartement is uw thuis, dus daar bent u op elk moment van de dag vrij om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat voor hen open…

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.