Wijkzorg - INNBalanZ - Dagbesteding › Interzorg

Wijkzorg - INNBalanZ - Dagbesteding

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dat is toch echt mijn streven. Elke dag een beetje hulp, daarmee gaat het prima.

Wijkzorg - INNBalanZ - Dagbesteding

Er kan in uw leven een moment komen dat zelfstandig wonen in uw eigen huis steeds lastiger is. Als u daarbij ondersteuning wenst, maakt u uw eigen keuzes: waar wil ik wonen, welke zorg heb ik nodig en wie ondersteunt mij daarbij? Vanuit onze professionaliteit denken en doen wij graag met u mee. Zodat u uw leven zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat wilt en daar zelf de regie op houdt.

Wijkzorg

Ook als u thuis woont, kunnen wij u een helpende hand bieden. Ons team Wijkzorg is deskundig en ervaren op het gebied van persoonlijke verzorging, verpleging en nachtzorg. Door daarin samen te werken met uw naasten en professionals in uw omgeving, kunt u zo lang en zo goed mogelijk in uw eigen huis blijven wonen. We overleggen met u welke zorg gewenst en mogelijk is. Wijkzorg is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 

INNBalanZ - opnieuw een balans vinden

Wanneer u wordt beperkt in uw dagelijkse doen en laten, kan begeleiding door een fysiotherapeut, logopedist, psycholoog, diëtist, ergotherapeut of maatschappelijk werker uitkomst bieden. Ons team van INNBalanZ heeft al deze expertise in huis. Het doel is dat u zo prettig en zelfstandig mogelijk kunt blijven functioneren. U kunt bijvoorbeeld een beroep op hen doen voor behandeling en (preventieve) advisering op het gebied van de ziekte van Parkinson, beroerte, dementie, multiple sclerose, reuma, gewrichtsslijtage, botontkalking, de chronische longaandoening COPD of diabetes (suikerziekte). De begeleiding kan bij u thuis of in één van de praktijkruimtes.

Passende dagbesteding & -behandeling

Als u thuis woont, kan het zijn dat u behoefte heeft om bijvoorbeeld een dag of een dagdeel gebruik te maken van onze passende dagbesteding. Als u therapie, behandeling of begeleiding nodig heeft, kunt u daarnaast een beroep doen op onze dagbehandeling. Wij denken graag met u mee over hoe wij u kunnen ondersteunen bij het invullen van uw dag.