INNBalanZ: uw balans opnieuw vinden › Interzorg

INNBalanZ: uw balans opnieuw vinden

Ik dacht dat het niet meer zou lukken: fietsen en traplopen. Maar door deze therapie blijk ik meer te kunnen dan ik zelf dacht. Misschien ga ik zelfs wel weer zwemmen…

INNBalanZ: uw balans opnieuw vinden

Met het vorderen der jaren kunnen lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkelingen uw zelfstandigheid en mobiliteit in de weg komen te staan. Toch wilt u zich zo lang mogelijk zelf kunnen blijven redden. Met de juiste hulp kan veel worden bereikt. Wij van INNBalanZ zijn er om u daarin deskundig, betrokken en doelgericht van dienst te kunnen zijn.

Expertisecentrum

INNBalanZ (een dochteronderneming van Interzorg) is een expertisecentrum dat wordt gevormd door fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, een diëtiste en een specialist ouderengeneeskunde. Behalve dat ieder van ons afzonderlijk vanuit de eigen expertise kan worden ingezet, zijn wij gespecialiseerd in multidisciplinaire revalidatie.

Voor een breed scala aan hulpvragen

U kunt bijvoorbeeld een beroep op ons doen voor behandeling en (preventieve) advisering op het gebied van de ziekte van Parkinson, beroerte, dementie, multiple sclerose, reuma, gewrichtsslijtage, botontkalking, de chronische longaandoening COPD of diabetes (suikerziekte). Ook voor vragen over persoonlijke hulpmiddelen, aanpassingen of mobiliteit in uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u daarover en als u dat wenst, regelen wij het graag voor u.

Geen wachtlijst

Lang wachten? Dat is bij INNBalanZ niet aan de orde. Er is geen wachtlijst. Persoonlijke aandacht is voor ons essentieel, dus voor elke cliënt nemen we de tijd. Bij ons in de praktijk of, wanneer dat prettiger is, bij de mensen thuis.

Werkwijze, specialisaties en praktische informatie

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, ons specialisaties of wilt u praktische informatie? U vindt het links op deze pagina.