Werkwijze & specialisaties › Interzorg

Werkwijze & specialisaties

Onze werkwijze

Bij INNBalanZ hanteren we een wat andere aanpak dan u misschien zou verwachten. Onze ervaring is namelijk dat de hulpvraag van ouderen vaak op meerdere dingen tegelijk betrekking heeft. Een deel kan lichamelijk van aard zijn en een ander deel psychisch of sociaal. Het één staat meestal niet los van het ander. Om daar echt een goed beeld van te kunnen krijgen, kijken wij daarom met elkaar naar uw gehele situatie.

Wij adviseren u over wat nodig is om ervoor te zorgen dat u weer in balans komt en weer zo fit en zelfstandig mogelijk vooruit kunt. Als u dat wil, maken we op basis daarvan een plan dat geheel op uw situatie is toegesneden. Waar nodig, betrekken wij uw huisarts of andere zorgverleners rondom u in deze gezamenlijke aanpak. Juist door in gezamenlijkheid met uw hulpvraag aan de slag te gaan, kan het best mogelijke resultaat worden behaald. En meestal ook sneller en langduriger.

Behalve als ‘behandelaar’ fungeren wij graag als vraagbaak voor u en de mensen in uw omgeving.

 

 

Uw eigen vaste contactpersoon

Het prettige is dat u bij INNBalanZ één vaste contactpersoon heeft. Stel dat er meerdere behandelaars uit ons team bij uw vraag betrokken moeten worden, dan hoeft u niet met elk van hen afzonderlijk te overleggen en af te spreken. Uw eigen contactpersoon zorgt ervoor dat behandelingen en tijdstippen goed op elkaar worden afgestemd. Op uw verzoek kan uw contactpersoon ook zorgen voor een goede registratie en afstemming met uw zorgverzekeraar.

Onze specialisaties

Bij INNBalanZ kunt u gebruik maken van de volgende specialismen:

Ondersteuning bij Parkinson

Uiteraard kunnen de oorzaken waarom u een nieuwe balans wilt vinden, zeer uiteenlopend zijn. Eén daarvan willen we hier speciaal noemen: Parkinson. Is deze diagnose bij u gesteld? Dan leest u hier hoe wij u daar specifiek bij kunnen ondersteunen.

Speciale samenwerkingsverbanden

Om de beste behandelingen te kunnen blijven leveren én om onszelf voortdurend aan te blijven scherpen, werken bij over de grenzen van Interzorg samen in de volgende specialistische netwerken: