Werkwijze: tot uw dienst › Interzorg

Werkwijze: tot uw dienst

U moet uw leven zoveel mogelijk kunnen blijven invullen zoals u dat wilt en kunt. Daar gaat het om. Daarom gaan wij met u en uw naasten in gesprek hoe de ondersteuning er het beste uit kan komen te zien. Uiteraard speelt uw zorgindicatie daarbij een rol, maar wij kijken ook over grenzen heen.

Uw persoonlijk zorgleefplan

Wij helpen u om uw zogenaamde ‘zorgprofiel’ te vertalen naar een persoonlijk zorgleefplan, waarin staat hoe en waar u zorg en behandeling wilt ontvangen. Een digitaal dossier, waarin wij registeren waarmee wij u van dienst kunnen zijn. We maken afspraken die voor u en voor ons haalbaar zijn. Ons uitgangspunt is dat u uw leven zoveel mogelijk kunt indelen zoals u dat gewend bent en graag wilt. Het is vanzelfsprekend dat u en/of uw naasten inzicht hebben in uw digitale dossier. Vraag hiernaar bij uw persoonlijk begeleider.

Een deskundig zorgteam

Of het nu gaat om Wijkzorg, INNBalanZ of passende dagbesteding: ons deskundig zorgteam staat voor u klaar. Bijvoorbeeld verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkers, diëtisten en activiteitenbegeleiders. Een persoonlijk begeleider is uw vaste aanspreekpunt voor al uw wensen en vragen.

"Waarmee kan ik u van dienst zijn?"

Kwaliteit van zorg is voor ieder mens anders. Daarom vragen wij u regelmatig spontaan, maar ook structureel maandelijks: “Waarmee kan ik u van dienst zijn?”, “Hebben wij gedaan wat wij u hebben beloofd?” en “Hoe kunnen we het nòg beter doen?”. Zo blijven we steeds dicht bij wat voor u kwaliteit van zorg is. En leren we elkaar elke keer weer beter kennen.