Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

Binnen De Hullen zijn voor de verschillende vormen van zorgbehoefte passende woonplekken. Van appartementen waar u zelfstandig woont tot afdelingen waar wij intensieve zorg bieden.

Verschillende vormen van wonen

De Hullen heeft de volgende woonvormen:

  • woon/zorgappartementen;
  • De Esmarke: een somatische verpleegafdeling (voor mensen met lichamelijke beperkingen);
  • De Borgen: een psychogeriatrische verpleegafdeling (voor mensen met dementie).

De woon/zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben allen een tuin of balkon. In deze appartementen woont u zelfstandig, maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.
De gemeenschappelijke ruimten zorgen ervoor dat u altijd het gezelschap van anderen op kunt zoeken, wanneer u daar behoefte aan heeft.

De Esmarke is een verpleegafdeling met eenpersoonsappartementen. De huiskamer, de activiteitenruimte en de beide buitenterrassen geven de mogelijkheid voor afwisseling, ontspanning en sociaal contact.

In De Borgen bieden eenpersoonsappartementen woonruimte aan mensen met dementie. Deze afdeling is dan ook zoveel mogelijk ingericht naar hun belevingswereld. Zo zijn er een snoezelruimte, een snoezelbadkamer en een reminiscentiekamer (een ruimte waar heel gericht herinneringen kunnen worden opgehaald). Ook in De Borgen zijn een gemeenschappelijke huiskamer, een ruimte voor dagbesteding en een terras.

Appartement
Appartement
BIj het buffet
Gezamenlijke ruimte
Serviceloket
Bij de konijnen
Tuin
Snoezelruimte

Waar u ook woont in De Hullen, u kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten. Het is ten slotte uw huis.

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

Logeerkamer voor een gast

Heeft u een gast die u een logeerkamer aan wilt bieden? Dat kan binnen De Hullen. Hiervoor is een kamer beschikbaar in de naastgelegen Daan Hoeksemaflat. U kunt deze kamer reserveren via ons Serviceloket (050 502 75 00).

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.