Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

Het gebouw bestaat uit ruime, gerieflijke appartementen die allemaal geschikt zijn voor één of twee personen. In deze appartementen woont u zelfstandig, maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.

Uw eigen appartement

De appartementen op de begane grond hebben een terras en een tuintje, de appartementen op de 1e en 2e verdieping hebben een balkon. Ze grenzen allemaal aan het Atrium – een lichte centrale ruimte, met glas overdekt en verwarmd. Bij mooi weer kan het dak worden opengezet. Vanuit uw woonkamer hebt u altijd uitzicht op het dorp.
U kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten, het is ten slotte uw huis.

Nabij De Driemaster staat een aantal seniorenwoningen waar ouderen zelfstandig wonen: ’t Beurtschip, de Meerpaal en de Wieken. Deze woningen zijn eigendom van woningcorporatie Actium. De bewoners kunnen echter gebruik maken van alle voorzieningen van De Driemaster en Wijkzorg.

Gang naar appartement
Appartement
Keuken
Uw huisdier mee
Atrium
Plantjes op het balkom
Gezamenlijk aan de koffietafel
Zorg in vele opzichten

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.