Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

Het gebouw van De Hoprank bestaat uit ruime, gerieflijke appartementen. Het is zo ingedeeld dat u vanuit uw woonkamer altijd uitzicht heeft op het dorp of de tuin.

Verschillende appartementen

Speciaal voor de mensen met beginnende dementie die groepsgewijs een deel van de dag doorbrengen, heeft De Hoprank eenkamerappartementen op de begane grond. Deze appartementen zijn overzichtelijke en voorzien van alle mogelijke gemakken. Veiligheid en een prettige beleving zijn hier twee belangrijke aspecten in onze dagelijkse zorg en begeleiding.

Ook de tweekamerappartementen – waarbij zit- en slaapgedeelte van elkaar zijn gescheiden – bieden een prettige woonruimte. In deze appartementen woont u zelfstandig, maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.

Waar u ook woont in De Hoprank, u kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten. Het is ten slotte uw huis.

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.