Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

De Slingeborgh staat in een groene omgeving, vlak bij een winkelcentrum en met een bushalte om de hoek. Het gebouw beschikt over ruime, gerieflijke appartementen voor permanent verblijf of kortdurende opvang.

Verschillende vormen van wonen

Speciaal voor de mensen met dementie die groepsgewijs een deel van de dag doorbrengen (in één van de vijf ontmoetingsruimten), heeft De Slingeborgh éénkamerappartementen. Deze appartementen zijn overzichtelijke en voorzien van alle mogelijke gemakken. Veiligheid en huiselijkheid gaan hier hand in hand.

Ook de tweekamerappartementen – waarbij zit- en slaapgedeelte van elkaar zijn gescheiden – bieden een prettige woonruimte. In deze appartementen woont u zelfstandig (samen met uw partner of alleen), maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.

Waar u ook woont binnen De Slingeborgh, u kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten, het is ten slotte uw huis.

 

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.