Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

De Wijde Blik ligt op tien minuten lopen van de binnenstad van Assen en heeft een winkelcentrum, bushalte en stadspark vlakbij. Het gebouw bestaat uit comfortabele appartementen met veelal een ruim uitzicht.

Verschillende woonvormen

De woon/zorgappartementen zijn verdeeld over vijf etages (Prunus, Cypres, Ceder, Linde en Plataan) en van alle gemakken voorzien. In deze één- en tweekamerappartementen woont u zelfstandig, maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.

De gemeenschappelijke ruimten (binnen én op het terras) zorgen ervoor dat u altijd het gezelschap van anderen op kunt zoeken, wanneer u daar behoefte aan heeft.

De kleinschalige verpleegafdeling biedt een woonplek en intensieve zorg aan mensen met (ernstige) dementie. U heeft uw eigen appartement en makkelijke toegang tot de gezamenlijke besloten tuin met terras. Veiligheid en een prettige beleving staan op deze afdeling voorop. De afdeling zelf bestaat nog weer uit vier kleinere groepen (Den, Eik, Beuk en Spar), zodat we de individuele zorg en begeleiding kunnen bieden die nodig is. Meer over onze zorg en begeleiding aan mensen met dementie leest u hier.

Waar u ook woont in De Wijde Blik, u kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten. Het is ten slotte uw huis.

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

Logeerkamer voor een gast

Heeft u een gast die u een logeerkamer aan wilt bieden? Dat kan, binnen De Wijde Blik zijn hiervoor logeerappartementen beschikbaar. U kunt deze reserveren via ons Serviceloket (0592 357 224).

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.