Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

Kornoeljehof heeft drie woonlagen en is zodanig  gebouwd dat waar u in het gebouw ook woont: u heeft altijd uitzicht op een stuk groen.

Verschillende woonvormen

Er zijn verschillende woonvormen, passend bij de zorgvraag:

  • zorgappartementen (voor langdurige zorg);
  • appartementen voor tijdelijk opname;
  • De Eekhoorn: een psychogeriatrische verpleegafdeling (voor mensen met dementie).

Zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien en de meeste hebben een tuin of balkon. In deze appartementen woont u zelfstandig, maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.
De gemeenschappelijke ruimten (binnen én op het terras) zorgen ervoor dat u altijd het gezelschap van anderen op kunt zoeken, wanneer u daar behoefte aan heeft.

De Eekhoorn is een kleinschalige verpleegafdeling voor mensen met dementie. Alle kamers liggen op de begane grond en bieden gemakkelijk toegang tot een rustige binnentuin met terras. Veiligheid en een prettige beleving staan op deze afdeling voorop. De afdeling zelf bestaat nog weer uit vier kleinere groepen (Den, Eik, Beuk en Spar), zodat we de individuele zorg en begeleiding kunnen bieden die nodig is. Meer over onze zorg en begeleiding aan mensen met dementie leest u hier.

Waar u ook woont in Kornoeljehof, u kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten. Het is ten slotte uw huis.

 

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.