Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

Nieuw Graswijk ligt in een rustige groene woonwijk, tegenover het bos en niet ver van het centrum van Assen en het Centraal Station. Binnen een paar minuten bent u op de A28. Het gebouw wordt omgeven door een ruime tuin. De inrichting van het gebouw is afgestemd op relatief jonge mensen: het is modern (maar sfeervol), licht, ruim en met oog voor de privacy en zelfstandigheid van een ieder. Veiligheid en maximale bewegingsvrijheid gaan daarbij hand in hand.  

Uw eigen appartement

In Nieuw Graswijk beschikt u over uw eigen ruime appartement met keukenblok, badkamer en een Frans balkonnetje. Aansluitingen voor TV, telefoon en internet zijn in elk appartement aanwezig. Uiteraard mag u uw woonruimte naar eigen smaak inrichten, het is tenslotte uw huis.

Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Appartement
Honden verzorgen
Fysioruimte
Nieuw Graswijk

Afdelingen

Woont u voor langere tijd in Nieuw Graswijk, dan bestaat de afdeling waar u woont uit nooit meer dan tien bewoners. Dat zorgt voor rust en het geeft onze medewerkers de mogelijkheid om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. De indeling is gebaseerd op de (aard van de) hulpvragen van een ieder.
Ook is er een afdeling voor tijdelijke opname, observatie, crisis of spoedopname. Hier kan iedereen worden opgenomen met (een vorm of vermoeden) van dementie. Op deze relatief kleine afdeling wordt men door een breed samengesteld team opgevangen en na een goede observatie en behandeling begeleid naar huis of een andere passende plek.
Daarnaast is er een afdeling Dagbehandeling. Dagelijks komen hier zo’n 15 thuiswonende mensen voor behandeling, begeleiding en training.

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

 

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.