100 Jarige bij Interzorg Anholt › Interzorg

100 Jarige bij Interzorg Anholt › Interzorg

100 Jarige bij Interzorg Anholt

woensdag 8 februari 2012

De heer Raamsdonk vierde namelijk op 1 februari 2012 zijn 100e verjaardag. Hij woont in Anholt in Assen. Reden voor een gezellig feest met familie en zijn verzorgenden. Als kersje op de taart kwam burgemeester Heldoorn van de gemeente Assen langs voor een lekker stuk gebak.

De heer Raamdonk en burgemeester Heldoorn
De heer Raamdonk en burgemeester Heldoorn

’s Ochtends werd de heer Raamsdonktoegezongen door zijn verzorgenden. Een mooi begin van een feestdag. Ook al is hij 100 jaar geworden, hij kan zich altijd verheugen in levendige en scherpe geest. Zijn zoon Fred roemt dat zijn vader een echte verhalenverteller is. Ter ondersteuning aan zijn verhalen heeft hij een prachtig fotoboek samengesteld voor zijn vader. Het geeft goed weer hoe de heer Raamsdonk vroeger in het leven stond: energiek, reislustig en muzikaal.
In de middag bracht burgemeester Heldoorn een bezoek aan de heer Raamsdonk aan wie hem het boek liet zien. Als waardige afsluiting van zijn verjaardag ging hij aan het eind van de middag een gokje wagen in de Casino Holland in Groningen. Wij wensen de heer van Raamdonk nog vele gelukkige jaren.