40-jarig jubileum voor Interzorg Hendrik Kok › Interzorg

40-jarig jubileum voor Interzorg Hendrik Kok

donderdag 21 februari 2013

In maart viert Hendrik Kok in Rolde haar 40-jarig bestaan. Reden genoeg om dit heugelijke feit te vieren met haar cliënten, medewerkers, vrijwilligers en wijkbewoners. Vrijdag 1 maart 2013 is de officiële opening en het startmoment van de feestmaand. Een maand met tal van festiviteiten.

Locatie Hendrik Kok in Rolde
Locatie Hendrik Kok in Rolde

Opening

De officiële opening van de feestmaand is op vrijdag 1 maart 2013. Hiervoor is een aantal relaties van Hendrik Kok uitgenodigd.

Programma feestmaand

Voor de wijkbewoners en andere belangstellenden heeft Hendrik Kok in maart een aantal evenementen op het programma staan. Alvast voor de belangstellenden een kleine greep uit het programma. Op woensdag 6 maart is er in de Plaza van Hendrik Kok een gezellige markt.
Maandag 18 maart en donderdag 21 maart wordt in het restaurant een heerlijk stamppotbuffet aangeboden. En op dinsdag 19 en woensdag 20 maart is het evenement ‘Beleef de BelevINNg’.
Een unieke belevenis waarin men het dagelijks leven ervaart en beluistert door de ogen van een blind persoon.

Interzorg

Interzorg biedt verschillende soorten zorg in en vanuit negen locaties in Noord- en Midden Drenthe. Het gaat om zorg voor oudere cliënten, zorg voor oudere cliënten met een visuele beperking, zorg voor cliënten met dementie op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg.
Hendrik Kok is één van de negen locaties van Interzorg, speciaal voor ouderen met een visuele beperking. In Hendrik Kok ligt het accent op het activeren en trainen op zelfstandigheid en autonomie.