Kornoeljehof en De Slingeborgh winnen Awards › Interzorg

Kornoeljehof en De Slingeborgh winnen Awards

vrijdag 17 februari 2017

Ook dit jaar was Interzorg met acht nominaties weer zeer goed vertegenwoordigd op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2017. Tijdens dit congres, dit jaar in Zwolle, worden de Veiligvoedsel.nl Awards uitgereikt. In zeven categorieën werd gestreden om de beste van Nederland te zijn. Interzorg slaagde er in om in twee categorieën een Award mee naar huis te nemen.

Beste restaurant 2017 - Interzorg Kornoeljehof Vries
Beste restaurant 2017 - Interzorg Kornoeljehof Vries
Beste Kleinschalig wonen 2017 - Interzorg De Slingeborgh, huiskamer Ons Stee, Assen
Beste Kleinschalig wonen 2017 - Interzorg De Slingeborgh, huiskamer Ons Stee, Assen

Een jaar lang is er door meer dan 550 zorglocaties en afdelingen gestreden om de felbegeerde Veiligvoedsel.nl Awards. De top drie in elke categorie was begin januari genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl-Award 2017. De winnaars zijn op 16 februari 2017 op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2017 bekend gemaakt. In de categorie: Beste Kleinschalig wonen, haalde De Slingeborgh met Huiskamer Ons Stee de felbegeerde Award binnen. In de categorie: Beste Restaurant, ging Kornoeljehof met de Award aan de haal.

Workshop Natuurlijk lekker!

Dit jaar was het voor de bezoekers van het congres ook mogelijk om diverse workshops te volgen. Eén van deze workshops werd verzorgd door de drie facilitair verantwoordelijken binnen Interzorg: Roelof Bos, Simon Wachtmeester en Jaap Wolf. Tijdens de twee volledig uitverkochte workshoprondes vertelden zij op enthousiaste wijze en middels een meeslepende presentatie (bijna) alles over de door henzelf ontwikkelde dieetlijn ‘Natuurlijk lekker!’ . Behalve de uitgebreide informatie over dit assortiment van eigenbereide, natuurlijke én smakelijke bijgerechten, kon er ook daadwerkelijk worden geproefd. De reacties na afloop van de presentatie waren dan ook zeer lovend!

Doel Veiligvoedsel.nl Award

Met de Veiligvoedsel.nl Awards wordt door Stichting Veiligvoedsel.nl op positieve wijze aandacht geschonken aan het belang van veilig en hygiënisch werken in zorginstellingen en ziekenhuizen. Hiermee worden voedselvergiftigingen voorkomen. Jaarlijks vinden er nog 680.000 voedselbesmettingen plaats in Nederland. Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar cliënten de kwaliteit van het voedsel te tonen. De bewoners krijgen hierdoor de door velen verlangde keuze voor veilig eten.