Nieuw steunpunt Interzorg Wijkzorg Rolde officieel geopend › Interzorg

Nieuw steunpunt Interzorg Wijkzorg Rolde officieel geopend

maandag 6 maart 2017

Om haar huidige en toekomstige cliënten nog beter te kunnen ondersteunen en zichtbaar en toegankelijk te zijn in de wijk, heeft Interzorg Wijkzorg op maandag 6 maart 2017 haar steunpunt aan de Grolloërstraat 4 in Rolde officieel geopend.

Dit werd om exact 17.00 uur gedaan door de heer Nawijn. Met enige hulp van zijn kleindochter, had de heer Nawijn -zelf slechtziend en al jaren cliënt van Interzorg Wijkzorg- op een creatieve wijze invulling gegeven aan het officiële deel. Zo werd namelijk met een zelf 'ingepakte' spuitbus, die onder andere was voorzien van de letters A en Z, formeel het nieuwe steunpunt aan de Grolloërstraat 4 in Rolde door hem geopend.

Aandacht en Zorg

"Dit is een geweldig mooi onderkomen", begint de heer Nawijn zijn verhaal. "En natuurlijk heb ik nagedacht over wat ik hier wilde zeggen. Wat ik dan belangrijk vind, is de instelling van de mens, maar ook vooral van degene die zorg verleent. Het hele alfabet bij langsgaan is natuurlijk te lang, daarom houd ik het bij A en de Z. De A van aandacht, omdat ik blij ben met de aandacht die wij en anderen van iedereen krijgen. De Z, omdat ik het ook een goede instelling vind als je zorgzaam bent voor anderen. Nou dat hoef ik natuurlijk niet te zeggen tegen de mensen die in deze organisatie werken, want dat zijn ze allemaal!" Na deze mooie woorden houdt de heer Nawijn de bus omhoog en ‘spuit’ het steunpunt officieel open.

Opening steunpunt Interzorg Wijkzorg in Rolde

Opening steunpunt Interzorg Wijkzorg in Rolde

Bij u thuis

Wij ondersteunen mensen hun eigen leven voort te zetten. Met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Niet alleen op onze locaties, maar juist ook bij de mensen thuis. Interzorg Wijkzorg maakt het mogelijk dat mensen zo lang als mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Ons wijkteam is deskundig en ervaren op het gebied van persoonlijke verzorging, verpleging en nachtzorg.
24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wijkverpleegkundige

Om nog zichtbaarder en toegankelijker te zijn, openen wij de komende maanden diverse steunpunten in ons verzorgingsgebied. De eerste is dus het steunpunt in Rolde. Midden in het centrum aan de Grolloërstraat 4. Iedere maandag, dinsdag en donderdag - van 10.00 tot 12.00 uur - is iedereen uit Rolde en omgeving van harte welkom in dit steunpunt. Onze wijkverpleegkundige is dan aanwezig om antwoord te geven op alle vragen over (ouderen) zorg bij u thuis. Loop gerust eens binnen! Telefonisch is onze wijkverpleegkundige bereikbaar via 06 - 12 53 67 17. 

Het nieuwe steunpunt aan de Grolloërstraat 4 in Rolde
Het nieuwe steunpunt aan de Grolloërstraat 4 in Rolde