Benoeming bestuurder Interzorg Noord-Nederland › Interzorg

Benoeming bestuurder Interzorg Noord-Nederland

dinsdag 24 mei 2011

Na 13 jaar succesvol als bestuurder leiding te hebben gegeven aan Interzorg Noord-Nederland heeft André van den Brand deze maand afscheid genomen.

Na 13 jaar succesvol als bestuurder leiding te hebben gegeven aan Interzorg Noord-Nederland heeft André van den Brand deze maand afscheid genomen. André heeft genoten van een druk bezochte afscheidsreceptie maar ook van een zeer geslaagde tournee langs elk van de negen Interzorg locaties waar vele cliënten, medewerkers en vrijwilligers de gelegenheid hebben aangegrepen om hem ten afscheid een hand te geven.

De raad van toezicht heeft Astrid-Odile de Visser (46) per 1 juni benoemd als bestuurder van Interzorg Noord-Nederland. Zij vormt samen met Henk de Vries het Interzorg directieteam. Astrid-Odile de Visser heeft, na haar studie Internationaal Recht in Leiden en haar MBA van het IESE in Barcelona, ruim 15 jaar binnen en buiten Nederland in het bedrijfsleven gewerkt (bij Coopers & Lybrand Europe en in directiefuncties bij AEGON). In 2007 heeft zij een bewuste overstap naar de zorg gemaakt en in de Overijsselse GGZ haar loopbaan vervolgd als directeur/bestuurder bij Zwolse Poort en als regiodirecteur bij fusieorganisatie Dimence. De Visser over haar overstap:”de ouderenzorg is een interessante groeimarkt en bovendien is Interzorg een sympathieke en goed lopende organisatie. De klik is er en daarmee een goed begin”.
 

Astrid-Odile de Visser
Astrid-Odile de Visser