Beweegdag Anholt staat in het teken van Rondom Assen › Interzorg

Beweegdag Anholt staat in het teken van Rondom Assen

vrijdag 13 mei 2011

Op dinsdag 7 juni 2011 zal Interzorg Anholt geen verpleeghuis zijn, maar een beweeghuis. Na het succes van 2010 organiseert Anholt voor de derde keer een beweegdag voor cliënten en personeel. Maar dit jaar kan iedereen vanaf 55 jaar en ouder met of zonder handicap zich inschrijven voor de beweegdag.

Programma

Het thema van de beweegdag is: “Rondom Assen”. Het motto van de dag is: “Van verpleeghuis naar beweeghuis”. Het doel is om iedereen te laten ervaren hoe leuk bewegen is, ongeacht de leeftijd en handicap.
De dag wordt feestelijk geopend en zal daarna helemaal in het teken van bewegen staan.
In het hele huis zijn er verschillende workshops en beweegactiviteiten. Zo kan men onder andere meedoen aan het ‘TT behendigheid circuit’.
Bovendien wordt het personeel van de afdelingen uitgedaagd om tegen elkaar te strijden om de “Anholt beweegdag bokaal”. Familie is van harte welkom om cliënten te begeleiden en aan te moedigen.

Inschrijving

Iedereen van 55 jaar of ouder, die ook mee wil doen aan de beweegdag, kan zich tot 28 mei 2011 inschrijven. Dit kan telefonisch, via het nummer 0592-338200 of per e-mail naar j.havinga@interzorg.nl.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacquelien Havinga of Annette Postmus van de afdeling fysiotherapie.