Bijeenkomst 'Praktische tips voor zorg thuis' › Interzorg

Bijeenkomst 'Praktische tips voor zorg thuis' › Interzorg

Bijeenkomst 'Praktische tips voor zorg thuis'

donderdag 17 oktober 2019

Ziek of hulpbehoevend zijn is vaak al vervelend genoeg. Het is fijn als iemand dan thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, verzorging kan krijgen van een familielid, buren, een vrijwilliger of een goede vriend(in). Wie de verzorgende taak op zich neemt, loopt vaak tegen praktische vragen aan. Daarom organiseert Interzorg de bijeenkomst 'Praktische tips voor zorg thuis'.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zorg verleent en ondersteuning biedt aan een naaste thuis. Voor een ander zorgen lijkt soms heel vanzelfsprekend te zijn, maar er komt soms meer bij kijken dan we denken.

Misschien vraagt u zich af of de ander wel alles mag eten, of zou u graag leren hoe u hem of haar het beste uit bed kunt tillen? Als u ook met dergelijke vragen zit en u zou graag technieken leren die de zorg vergemakkelijken, dan is deze bijeenkomst wellicht iets voor u.

Wat en waar?

Tijdens deze, gratis toegankelijke, bijeenkomst krijgt u onder andere informatie over gezonde voeding, medicijngebruik, incontinentie en gebruik van hulpmiddelen. Hiernaast worden verschillende technieken behandeld en gedemonstreerd en is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Donderdag 7 november 2019 van 13.00 tot 16.00 uur


Interzorg De Wijde Blik, Van Heuven Goedhartlaan 4 in Assen.

Aanmelden kan via: y.pot@interzorg.nl of door het invullen van onderstaand formulier.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan!

Aanmeldformulier bijeenkomst 'Praktische tips voor zorg thuis'
  • Vul onderstaande gegevens in en stuur ze naar ons op. Wij houden u, indien nodig, via de mail op de hoogte van de bijeenkomst.

    De verplichte gegevens zijn te herkennen aan een *.

  • Persoonsgegevens

  •  
  • Geef hier aan met hoeveel personen u naar de bijeenkomst gaat.

    ?
  •  
  • U bent klaar met het invullen van het aanmeldformulier.