De Hullen gaat naar Aqua Zoo › Interzorg

De Hullen gaat naar Aqua Zoo

maandag 3 juni 2013

Op vrijdag 14 juni 2013 gaan cliënten met familie, medewerkers en vrijwilligers van De Hullen in Roden naar Aqua Zoo in Leeuwarden. Een grote onderneming. Maar liefst 93 personen gaan met twee touringbussen en drie kleine bussen richting Friesland.

De Hullen in Roden
De Hullen in Roden

Vooraf was het een heel gepuzzel om geld in te zamelen om met z’n allen naar de dierenpark te gaan. Activiteitenbegeleidster Karin Bos: “Samen met mijn collega’s Yvonne Hulzebosch en Jose van der Werff hebben we inzamelingsacties georganiseerd. Door middel van zegeltjes plakken en ijsverkoop, zijn we in staat geweest om onze cliënten een aantrekkelijk aanbod te kunnen doen voor een prachtig uitstapje. Vooral de ouders en leerlingen van OBS De Marke hebben fanatiek mee gespaard met de zegelactie. En niet te vergeten, Stichting Vrienden van De Hullen en van de familie en vrijwilligers hebben ons ook geholpen. Wij zijn ook blij dat Aqua Zoo ons heeft gesponsord. Om 9.00 uur staan de bussen klaar zodat we rond 10.30 uur kunnen vertrekken. Laten we hopen dat het weer een beetje meewerkt”.

Aan de achterblijvers is gedacht. Die krijgen van Stichting Vrienden van De Hullen niet alleen een lekker gebakje aangeboden, maar ook nog een patatmaaltijd. Voor iedereen een groot feest!