De Slingeborgh rustpunt voor wandelaars Avondvierdaagse 2012 › Interzorg

De Slingeborgh rustpunt voor wandelaars Avondvierdaagse 2012

dinsdag 22 mei 2012

Interzorglocatie De Slingeborgh in Assen is naast de uitgifte van de startkaarten ook één van rustpunten voor de Avondvierdaagse. Voor de cliënten een gezellige avond waarbij veel jonge wandelaars langskomen. Een avond die jong en oud verbindt. Dit jaar vindt de Avondvierdaagse plaats van maandag 4 tot en met donderdag 7 juni 2012.

Op maandag 21 mei 2012 kwamen 32 scholen en verenigingen bij de Slingeborgh in Assen bijeen om de startkaart en het informatiemateriaal in ontvangst te nemen voor de Avondvierdaagse. Tot nu toe zijn er al 5600 voorinschrijvingen. En dit aantal kan dagelijks toenemen, omdat geïnteresseerden zich nog tot 4 juni kunnen aanmelden.
Locatiemanager Joop Brink: “De Slingeborgh doet dit jaar voor het eerst mee aan de Avondvierdaagse. Niet als deelnemer, maar wel als rustpunt voor de wandelaars. Vanavond was de uitgifte van de startkaarten en op woensdagavond 6 juni rusten de 10 en 15 kilometer wandelaars hier eventjes uit. De kinderen worden getrakteerd op ranja en er is verkoop van koffie. Onze cliënten vinden het erg gezellig dat er zoveel wandelaars voorbij komen. Wij hopen voor alle wandelaars op goed en droog weer”.
De deelnemers hebben de mogelijkheid afstanden van 5, 10 en 15 kilometer te lopen.
 

De Slingeborgh
De Slingeborgh

Thema

Net als voorgaande jaren heeft ook deze Avondvierdaagse een thema. Dit jaar is gekozen voor het thema: Olympische Spelen in de breedste zin van het woord. De school of vereniging, die bij de intocht op donderdagavond de meest originele groep is, wint een bokaal. Net als ieder jaar zal een onafhankelijke jury de beoordeling doen.

Startdata

Van maandag 4 tot en met woensdag 6 juni starten zij telkens om 18.00 uur achter het Wielerhome Stadbroek 11a in Assen. Op donderdag 7 juni is de intocht om 19.00 uur en voor de 15 kilometer lopers is de intocht vanaf 17.00 uur. De intocht zal muzikaal omlijst worden door meerdere muziekkorpsen.

Over De Slingeborgh

Interzorg is een zorgorganisatie met negen locaties in Noord- en Midden Drenthe. In De Slingeborgh in Assen biedt Interzorg verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen onder één dak. Op deze manier kunnen cliënten zolang mogelijk, ook als de zorgbehoefte verandert, in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Deze locatie staat midden in de Drentse samenleving, de deuren staan altijd open voor iedereen. Net als de cliënten en hun familie, kunnen ook wijkbewoners gebruik maken van de verschillende faciliteiten die op de locatie geboden worden, zoals het sfeervolle restaurant met gratis internetverbinding en de activiteiten in de activiteitenruimte.