Gouden Kwaliteitskeurmerk voor locaties Interzorg › Interzorg

Gouden Kwaliteitskeurmerk voor locaties Interzorg

vrijdag 20 maart 2015

Het is een veelgehoorde wens in Nederland: de ouderenzorg moet beter. Interzorg laat zien dat dit ook daadwerkelijk kan. Voor haar kwaliteit van werken ontvangt zij binnenkort meerdere keurmerken. Bijna alle locaties en Wijkzorg van Interzorg hebben het gerespecteerde PREZO-keurmerk inmiddels al in de wacht gesleept.

Uitreiking Gouden Keurmerk Prezo - De Driemaster 19-03-2015
Uitreiking Gouden Keurmerk Prezo - De Driemaster 19-03-2015

De Driemaster bijt het spits af!
Interzorg De Driemaster in Smilde heeft op donderdag 19 maart als eerste locatie het certificaat officieel in ontvangst genomen. De Hoprank (Peize) en Wijkzorg zijn volgende week woensdag 25 maart aan de beurt om het certificaat en de bijbehorende gouden wimpel officieel in ontvangst te nemen. Een gebeurtenis met een gouden randje.

Gouden keurmerk én het podium aan de cliënt
De uitreiking van de gouden keurmerken gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Niet alleen vanwege het feestelijke moment met een officiële uitreiking: omdat de cliënt het voor het zeggen heeft, krijgt een aantal van hen letterlijk het (ere)podium.

Gouden wimpel in top!
In het restaurant van De Driemaster in Smilde werd iedereen hartelijk welkom geheten door locatiemanager Kees de Wolf. Trots is hij op het behaalde resultaat en dit moet natuurlijk gevierd worden met de cliënten en medewerkers. Voor het officiële gedeelte werd aan Henk de Vries, directeur Uitvoering en Innovatie, gevraagd om het bijbehorende certificaat en de gouden wimpel uit te reiken. Deze laatste werd overhandigd aan mevrouw Koers. Zij is lid van de cliëntenraad en betrokken bij dit project. Vol trots nam ze dan ook de wimpel in ontvangst. Collega en tevens Prestatiecoach Ria Hoogeveen, nam namens alle medewerkers het officiële certificaat in ontvangst. Nadat alle cliënten ook nog een gouden medaille uitgereikt hadden gekregen, ging iedereen naar buiten om de gouden wimpel ook daadwerkelijk in de top van de vlaggenmast te hijsen.

Onderstaand een fotoreportage van de festiviteiten.