INNBalanZ cum laude geslaagd › Interzorg

INNBalanZ cum laude geslaagd

vrijdag 22 augustus 2014

Op woensdag 20 augustus 2014 is INNBalanZ door een extern en onafhankelijk bureau beoordeeld op al haar facetten en daarvoor cum laude geslaagd!

Middels het afnemen van een zogenaamde ‘beheersaudit’, heeft het bureau zeer uitgebreid onderzoek gedaan. Zo zijn onder andere een groot aantal dossiers van de bij INNBalanZ werkzame fysiotherapeuten gecontroleerd. Deze waren netjes op orde, net zoals de behandelruimten, dienstkleding, alle protocollen en de geleverde hoge kwaliteit op het gebied van infectie en hygiëne.

Kwaliteit vergroot

Volgens directeur Henk de Vries is er een mooie en grote stap gezet in het vergroten van de kwaliteit richting de cliënten. “Ik mag met ongelofelijk veel genoegen en gepaste trots mede delen dat INNBalanZ en alle fysiotherapeuten cum laude zijn geslaagd. Alle fysiotherapeuten zijn geschoold door de Hanze Hogeschool in het methodologisch en klinimetrisch registeren, ook hiervoor kregen we van de auditoren een groot compliment. Tevens werd de energie en brede kwaliteit van alle betrokkenen genoemd, een hechte teamgeest werd gevoeld. Met recht een uitslag om zeer trots op te zijn!”

Ambitieus

INNbalanZ is echter ambiteus en wil gaan voor het predicaat ‘pluspraktijk’. Dit is de hoogste kwaliteitsstandaard die er behaald kan worden. De komende maanden zullen hiervoor de benodigde voorbereidingen worden getroffen, zodat dit in 2015 kan gaan worden gerealiseerd.