INNBalanZ stelt zich voor › Interzorg

INNBalanZ stelt zich voor › Interzorg

INNBalanZ stelt zich voor

woensdag 6 maart 2013

In de maand maart en april organiseert INNBalanZ informatieavonden in alle locaties van Interzorg. Bewoners, omwonenden, mantelzorgers, medewerkers en familieleden worden uitgenodigd om kennis te komen maken. INNBalanZ is een nieuw onderdeel van Interzorg en biedt zorg voorafgaand aan of ter voorkoming van opname in een instelling. Daarnaast is er zorg voor mensen na afloop van opname in een instelling. Het team van INNBalanZ bestaat uit fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, logopedisten en ergotherapeuten. Vanavond is de eerste informatieavond in de Hoprank in Peize.

INNBalanZ
INNBalanZ

Tijdens de informatieavonden is iedereen van harte welkom. De avond start met een voorstelronde. Daarna is er een muzikaal intermezzo en een informatiemarkt. Naast de disciplines van INNBalanZ zijn hier ook wijkzorg en de activiteitenbegeleiding van Interzorg aanwezig. Elke avond start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.

Informatieavonden

De avonden staan gepland op de volgende data:

  • Woensdag 6 maart Hoprank Hoofdstraat 21, Peize
  • Donderdag 7 maart De Hullen Ceintuurbaan Zuid 21, Roden
  • Dinsdag 12 maart Anholt Paul Krügerstraat 1, Assen
  • Donderdag 14 maart Wijde Blik Van Heuven Goedhardtlaan 4, Assen
  • Maandag 18 maart Slingeborgh Slinge 1, Assen
  • Woensdag 27 maart Driemaster Prinses Beatrixstraat 9, Smilde
  • Dinsdag 2 april Hendrik Kok De Ziel 86, Rolde
  • Donderdag 4 april Kornoeljehof Tynaarlosestraat 56, Vries
  • Donderdag 25 april Nieuw Graswijk Beilerstraat 215, Assen

Over INNBalanZ

De specialisten van INNBalanZ werken in teamverband. Vaak is bij een probleem van een cliënt de deskundigheid van meerdere disciplines van belang. De specialisten van INNBalanZ stemmen dit onderling af en als cliënt houdt u één contactpersoon. Zo biedt INNBalanZ advies en behandeling op het gebied van onder andere de gevolgen van een beroerte, de ziekte van Parkinson, dementie, multiple sclerose, reuma, botontkalking, gewrichtsslijtage, COPD of diabetes. Afspraken met INNBalanZ maakt u via het gratis telefoonnummer 0800- 2233404.

Over Interzorg

Interzorg biedt verschillende soorten zorg in en vanuit negen locaties in Noord- en Midden Drenthe. Het gaat om zorg voor oudere cliënten, zorg voor oudere cliënten met een visuele handicap, zorg voor cliënten met dementieproblematiek op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg.