Interzorg De Wijde Blik wint award ‘Beste Restaurant’ Veilig Voedsel › Interzorg

Interzorg De Wijde Blik wint award ‘Beste Restaurant’ Veilig Voedsel

dinsdag 4 februari 2014

In de categorie Beste Nieuwkomer behaalt Interzorg Kornoeljehof de tweede plaats

Op 30 januari 2014 zijn de jaarlijkse landelijke Veilig Voedsel awards uitgereikt. Interzorg De Wijde Blik in Assen is de winnaar in de categorie ‘Beste Restaurant’ met het cijfer 9,8! Kornoeljehof in Vries was genomineerd in de categorie ‘Beste nieuwkomer’ en is met het cijfer 9,4 op de tweede plaats geëindigd.

Interzorg is erg blij met deze prachtige uitkomst. Twee uitstekende prestaties, die behaald zijn met veel inzet, discipline en kennis. Voor Interzorg De Wijde Blik ook een stabiele prestatie, want voor het tweede jaar op rij zijn ze de winnaar van een Veilig Voedsel Award. Vorig jaar was dit in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’.

Gemiddeld een 8,9 voor 374 organisaties/afdelingen

Een jaar lang gingen 374 zorglocaties en afdelingen de strijd aan. Met een gemiddeld cijfer van 8,9 lag het niveau dit jaar erg hoog. In zes categorieën werd gestreden om de felbegeerde award: beste restaurant, beste zorgafdeling, beste ziekenhuis, beste zorggroep, beste keuken en beste nieuwkomer.

Veilig en hygiënisch werken

Met de Veilig Voedsel Awards wordt aandacht geschonken aan het belang van veilig en hygiënisch werken in zorginstellingen en ziekenhuizen. Instellingen kunnen zo voedselvergiftigingen voorkomen, en kunnen hun cliënten en patiënten veilig en lekker eten bieden. Zo wordt een goed herstel en een prettig verblijf in een sfeervolle ambiance bekrachtigd.