Interzorg gaat samenwerking aan met Jann Verzorgd › Interzorg

Interzorg gaat samenwerking aan met Jann Verzorgd

maandag 15 september 2014

Op maandag 8 september 2014 hebben Interzorg en Jann Verzorgd een contract ondertekend waarin zij hun samenwerking formeel bekrachtigen. Een samenwerking die er toe moet leiden dat cliënten en hun eventuele partner in de gelegenheid worden gesteld om onbezorgd te kunnen blijven genieten van het leven. Bijvoorbeeld door een vakantie. Het bijzondere hieraan is de mogelijkheid om de eigen Interzorg verpleegkundige mee te nemen op vakantie.

Ondertekening contract door de heer H. de Vries, directeur U&I van Interzorg en mevrouw
J. van der Helm van Jann Verzorgd. Op de achtergrond staan mevrouw M. Veltrop, manager Wijkzorg van Interzorg en de heer J. van Hagen van Jann Verzorgd.

Onbezorgd genieten

Iedereen weet hoe belangrijk het is om af en toe eens onbezorgd te kunnen genieten. Wat voor veel mensen heel gewoon lijkt, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door de samenwerking tussen Interzorg en Jann Verzorgd, is het voor veel cliënten wel mogelijk om, ondanks de complexe en specifieke zorg die zij ontvangen, er weer eens tussenuit te kunnen. Jann Verzorgd is gespecialiseerd in het aanbieden van dagtochten en vakanties met zorg.

Eigen verpleegkundige mee

Met de ondertekening onderschrijft Interzorg het belang van het onbezorgd kunnen blijven genieten. Men gaat er op uit en ontmoet ook anderen. Het bijzondere aan deze samenwerking is dat het voor cliënten van Interzorg mogelijk is om hun eigen verpleegkundige mee te nemen op vakantie. Deze service maakt onderdeel uit van InterService van Interzorg. Deelnemers kunnen met korting gebruik maken van de diensten van Jann Verzorgd, maar ook van vele andere diensten zoals de maaltijd- en vervoerservice.

Meer informatie

Voor meer informatie kan men terecht bij het Klantencentrum van Interzorg via 0800 22 33 404 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur). Of bij Jann Verzorgd via (06) 31 99 61 57.