Interzorg organiseert Bruidsweek in locatie Kornoeljehof te Vries › Interzorg

Interzorg organiseert Bruidsweek in locatie Kornoeljehof te Vries

vrijdag 17 januari 2014

Van 20 tot 24 januari staat locatie Kornoeljehof in Vries in het teken van trouwen. Deze week zijn er diverse activiteiten georganiseerd die te maken hebben met trouwen. Het hoogtepunt is de bruidsshow op woensdagmiddag 22 januari. Iedereen is welkom om deze show bij te wonen.

Op woensdagmiddag 22 januari showen 14 bruiden verschillende trouwjurken. Deze trouwjurken zijn te leen gegeven door collega’s, of de collega’s showen hun trouwjurk zelf. De bruiden worden op de rode loper bijgestaan door een bruidegom en een aantal bruidsmeisjes en bruidsjonkertjes.

Elke dag een activiteit

De hele week staat in het teken van trouwen. Daarom is er elke dag een activiteit. Op maandagmiddag kunnen cliënten meedoen met trouwringen gooien. Woensdagmiddag is er de bruidsshow. Donderdagmiddag is een lezing over trouwen georganiseerd. Vrijdagmiddag is de trouwreceptie, met hapjes en drankjes.   

Speciaal voor de cliënten

Interzorg locatie Kornoeljehof heeft deze bruidsweek organiseert voor de cliënten. Interzorg vindt het belangrijk dat cliënten zichzelf kunnen zijn. Meedoen met een activiteit of het meebeleven hoort hierbij. Daarom heeft de activiteitenbegeleiding van Kornoeljehof deze themaweek georganiseerd.