Interzorg start met InterService: extra gemak, dichtbij huis › Interzorg

Interzorg start met InterService: extra gemak, dichtbij huis

woensdag 13 augustus 2014

Vanaf augustus 2014 kunnen wijkbewoners rondom de zorgcentra van Interzorg lid worden van InterService. Dat betekent dat ze tegen een aantrekkelijk tarief van diverse diensten gebruik kunnen maken. Denk aan een volledig verzorgd verjaardagsarrangement in een van de restaurants van Interzorg, afhaalmaaltijden, vervoersservice of deelnemen aan bijvoorbeeld toneel- of muziekactiviteiten. Voor slechts €17,50 per jaar biedt InterService net dat beetje extra gemak voor thuiswonende ouderen.

Altijd in de buurt

InterService is onderdeel van Interzorg en daarom werkzaam vanuit alle locaties van Interzorg in Assen, Roden, Rolde, Peize, Vries en Smilde. Juist daarom is het aantrekkelijk om even snel een versbereide maaltijd af te halen in een van de restaurants, dichtbij huis een verjaardagsfeest te organiseren zonder alle rompslomp of aan te schuiven bij een ontspannende muziek- of cabaretvoorstelling. Verder is het mogelijk om ruimtes te huren, mee te eten tijdens een themamaaltijd, maaltijden of boodschappen thuis te laten bezorgen of gebruik te maken van de vervoerservice (ook voor een rolstoel).

Voordelen van lidmaatschap

Iedereen kan gebruikmaken van de diensten van Interzorg, maar voor leden van InterService geldt een speciaal tarief: het voordelige interne tarief voor cliënten van de zorgcentra. Voor €17,50 per jaar krijgt ieder lid een speciaal ledenpasje, een heerlijke welkomstmaaltijd, extra aandacht rond de verjaardag en tussentijdse acties. Maar het belangrijkste is natuurlijk het gemak van de diverse diensten: snel, voordelig en dichtbij. InterService is elke dag bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. De medewerkers staan altijd klaar om de leden direct van dienst te zijn.

Meer informatie of aanmelden

Op onze startpagina, onder de button 'InterService', is meer informatie te vinden over deze nieuwe dienst. Daar en bij de verschillende zorgcentra is ook een een speciale flyer, met hierin een aanmeldformulier, te vinden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het Klantencentrum, via 0800 22 33 404 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur).