Interzorg Wijkzorg komt naar je toe! › Interzorg

Interzorg Wijkzorg komt naar je toe!

dinsdag 20 november 2012

Vanaf dinsdag 11 december 2012 houdt Interzorg Wijkzorg spreekuren voor bewoners die meer informatie willen over het uitgebreide aanbod.

De wijkverpleegkundige is elke dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig bij de Hoprank in Peize en elke woensdag van 13.00-15.00 uur in het gebouw Vasalis in Roden. En mocht u niet in de gelegenheid zijn om één van de locaties te bezoeken, dan kunt u altijd telefonisch een afspraak maken via 06-22146068.

Interzorg Wijkzorg

Interzorg biedt Wijkzorg voor de bewoners in de naaste omgeving van de zorglocaties in Assen, Rolde, Vries, Peize, Smilde en Roden. Wijkzorg omvat zorg, diensten en services aan huis. Met de zorg aan huis kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Naast zorg, biedt de Wijkzorg van Interzorg ook maaltijdvoorziening en personenalarmering. Bovendien is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten op de Interzorglocaties en om te komen eten in het restaurant.   

Interzorg

Interzorg onderscheidt drie soorten zorg: wijkzorg, wonen met omgevingszorg en bijzondere zorg en behandeling. Het gaat daarbij om zorg voor oudere cliënten, zorg voor oudere cliënten met een visuele handicap, zorg voor cliënten met dementiële problematiek op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg.