Interzorg Wijkzorg krijgt extra bedrijfswagens › Interzorg

Interzorg Wijkzorg krijgt extra bedrijfswagens

dinsdag 19 juni 2012

Het gaat goed met Interzorg Wijkzorg. Door de groeiende vraag naar wijkzorg door de tevreden klanten hebben de Wijkzorgteams Noord en Midden op maandag 18 juni 2012 een nieuwe bedrijfswagen in ontvangst mogen nemen.

Ria van Dorrestein (teamleider Wijkzorg Noord): “Met deze twee wagens kunnen wij sneller bij de klanten zijn. Op die manier kunnen wij zorg verlenen in dorpen waar mensen toch wat meer verspreid wonen”.

Uit handen van de leasemaatschappij ontving teamleider van Wijkzorg Noord Ria van Dorrestein en Anneke Kloosterman, teamleider Wijkzorg Midden, de sleutels van de auto. Anneke: “Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanschaf. Met de auto kunnen we cliënten sneller een helpende hand bieden. Dat past perfect bij ons streven om afspraken altijd en op tijd na te komen.”
Voorheen maakten de verzorgenden en verpleegkundigen van het wijkteam gebruik van hun eigen auto om huisbezoeken af te leggen. Wijkzorg bedient clienten in de omgeving Assen, Smilde, Vries, Roden en Peize.
 

Nieuwe bedrijfswagen Wijkzorg
Nieuwe bedrijfswagen Wijkzorg

Interzorg Wijkzorg

Interzorg biedt Wijkzorg voor de bewoners in de naaste omgeving van de zorglocaties in Assen, Rolde, Vries, Peize, Smilde en Roden. Wijkzorg omvat zorg, diensten en services aan huis. Met de zorg aan huis kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Naast zorg, biedt de Wijkzorg van Interzorg ook maaltijdvoorziening en personenalarmering. Bovendien is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten op de Interzorglocaties en om te komen eten in het restaurant.

Interzorg

Interzorg onderscheidt drie soorten zorg: wijkzorg, wonen met omgevingszorg en bijzondere zorg en behandeling. Het gaat daarbij om zorg voor oudere cliënten, zorg voor oudere cliënten met een visuele handicap, zorg voor cliënten met dementiële problematiek op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg.