Jubileumbuffet voor ouderen uit Rolde › Interzorg

Jubileumbuffet voor ouderen uit Rolde

maandag 25 februari 2013

Smakelijk evenement ter ere van het 40-jarig jubileum Interzorg Hendrik Kok

Hendrik Kok in Rolde organiseert speciaal voor de ouderen uit Rolde een jubileumbuffet.
Dit buffet is op maandag 18 maart en donderdag 21 maart 2013 in het restaurant Plaza van Hendrik Kok. U kunt genieten van diverse soorten stamppotten.

Locatie Interzorg Hendrik Kok
Locatie Interzorg Hendrik Kok

U wordt ontvangen met een aperitief, waarna u wordt bediend door één van de restaurantmedewerkers. Er is keuze uit verschillende stamppotten zoals: stamppot boerenkool met rookworst, stamppot zuurkool met speklap, stamppot hutspot met verse worst en garnituur. Als dessert wordt griesmeelpudding met bessensaus geserveerd. Na het buffet staat de koffie of thee voor u klaar.
.

Reserveren

U kunt tot 8 maart 2013 reserveren bij Hendrik Kok, telefoonnummer 0592-233456 of via e-mail HKokab@interzorg.nl Het adres van Hendrik Kok is De Ziel 86, 9451 CT in Rolde. Er wordt een bijdrage gevraagd van 4,40 euro per persoon.

Interzorg

Interzorg biedt verschillende soorten zorg in en vanuit negen locaties in Noord- en Midden Drenthe. Het gaat om zorg voor oudere cliënten, zorg voor oudere cliënten met een visuele beperking, zorg voor cliënten met dementie op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg.
Hendrik Kok is één van de negen locaties van Interzorg, speciaal voor ouderen met een visuele beperking. In Hendrik Kok ligt het accent op het activeren en trainen op zelfstandigheid en autonomie