Kleintje Hullenmarkt bij Interzorg De Hullen › Interzorg

Kleintje Hullenmarkt bij Interzorg De Hullen › Interzorg

Kleintje Hullenmarkt bij Interzorg De Hullen

donderdag 15 november 2012

Zaterdag 24 november 2012 is het weer zo ver. Dan vindt van 10.00-15.30 uur in De Hullen in Roden de jaarlijkse Kleintje Hullenmarkt plaats. En dit jaar zijn er nog meer kraampjes aanwezig.

Er zijn kramen met handwerkartikelen en creatieve cadeautjes, maar ook diverse (kerst)kaarten. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van de houtsnijclub ‘De snippersnieders’. Zij laten u zien wat ze met hout allemaal kunnen maken. En wilt u een gokje wagen? Dat kan. Bij het enveloppenspel zijn veel prijzen te winnen, maar ook bij de grote verloting, die om 15.00 uur start. Die prijzen variëren van een LED televisie tot aan een Senseo.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Er zijn kramen voor zoute haring, kniepertjes en verschillende bakproducten. Vanaf 11.30 uur is er snert verkrijgbaar en voor degene die dit mee naar huis wil nemen, is er diepvries snert.

Op de markt zijn er dit jaar ook standjes met producten uit Israel, lederen portemonnees, tassen, sieraden en geuren. Eigenlijk teveel om op te noemen. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan “Stichting Vrienden van De Hullen”. U bent van harte welkom. Adres: Ceintuurbaan Zuid 21 in Roden.

Over De Hullen

Interzorg is een zorgorganisatie met negen locaties in Noord- en Midden Drenthe. In De Hullen in Roden biedt Interzorg verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen onder één dak. Op deze manier kunnen cliënten zolang mogelijk, ook als de zorgbehoefte verandert, in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. De locatie staat middenin de Drentse samenleving, de deuren staan altijd open voor iedereen. Net als de cliënten en hun familie, kunnen ook wijkbewoners gebruik maken van de verschillende faciliteiten die op de locatie geboden worden, zoals de sfeervolle restaurants met gratis internetverbinding en de activiteiten in de activiteitenruimte.