Koninklijk tintje jubileum Interzorg De Driemaster › Interzorg

Koninklijk tintje jubileum Interzorg De Driemaster › Interzorg

Koninklijk tintje jubileum Interzorg De Driemaster

donderdag 28 november 2019

Dit jaar bestaat Interzorg De Driemaster in Smilde 20 jaar. En mooie dingen moet je met elkaar vieren! Tijdens een Open Huis op zaterdag 23 november zetten we onze deuren al open voor iedereen. De opkomst en reacties op die dag waren overweldigend! Vol trots hebben we onze locatie aan geïnteresseerden laten zien met rondleidingen en bezichtigingen van appartementen.

 

Op donderdag 28 november hebben bewoners, vrijwilligers en medewerkers van de Driemaster het jubileum met elkaar gevierd. Voordat zij konden genieten van een heerlijk stamppotbuffet, was er een verrassing voor een van onze ruim 65 vrijwilligers. Uit handen van (loco) burgemeester Dennis Bouwman ontving de 80-jarige mevrouw Suurd-Ax een koninklijke onderscheiding voor haar vele inspanningen als vrijwilliger in de gemeente Midden-Drenthe. En dit al 50 jaar!

Mevrouw Suurd-Ax is vanaf de oprichting van De Driemaster betrokken bij de bewoners van De Driemaster en dit jubileum was een mooi moment om stil te staan bij haar verdiensten. Niet alleen werd mevrouw Suurd-Ax verrast, de bewoners van De Driemaster ontvingen van de Stichting Vrienden van De Driemaster een duofiets! De sleutel van deze fiets werd door de penningmeester overhandigd aan een vertegenwoordiger van de bewoners. Wat een feest!