Ludieke vrijgezellenveiling voor kampeerproject Interzorg › Interzorg

Ludieke vrijgezellenveiling voor kampeerproject Interzorg

woensdag 21 januari 2015

Op 14 februari 2015 is er een Valentine’s party in Assen met een ludieke ‘Singles Veiling’. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het kampeerproject van Interzorg! Wil jij eens weten wat je waard bent?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Zaterdag 14 februari is een bijzondere dag. Dan is het Valentijnsdag. Heb je nog geen plannen gemaakt voor deze dag, maar wil je die niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Kom dan naar Valentine’s Day 'The Party' in Pand17 in Assen!

Vrijgezellenveiling

Op deze Valentijnsavond kun je genieten van een avondvullend programma met onder andere een: live band, uitgebreid buffet, workshop, DJ's, entertainment, bowling en een ‘Singles Veiling’. Deze vrijgezellenveiling is een ludieke actie met een dikke knipoog. Gewoon voor de fun, maar vooral voor het goede doel! De opbrengst van de veiling komt namelijk geheel ten goede aan het kampeerproject van Interzorg. Daarnaast mag de hoogst biedende samen met zijn of haar ‘gewonnen’ vrijgezel gratis dineren in een gerenommeerd restaurant in Assen.

Campinggevoel

Interzorg heeft een seizoenplaats op Recreatiecentrum Ronostrand in Een. Cliënten kunnen via het UitBureau van Interzorg een tent reserveren om er een dagje te kamperen. Een dagje op de camping haalt herinneringen naar boven aan de vakanties van vroeger. Samen koken en afwassen bij de tent, kijken naar spelende kinderen op het strand en genieten van een lekker ijsje. Kortom: genieten van het campinggevoel én deel uitmaken van het 'leven buiten'.

Meedoen?

Meedoen met deze unieke veiling? Kijk dan voor meer info op www.valentinesdaytheparty.nl. Inzenden kan tot 1 februari.