Nieuwe bedrijfswagen voor Interzorg Wijkzorg › Interzorg

Nieuwe bedrijfswagen voor Interzorg Wijkzorg

dinsdag 31 januari 2012

Sinds woensdag 25 januari 2012 is Wijkzorgteam Noord van Interzorg nog mobieler en flexibeler. Met de aanschaf van een splinternieuwe bedrijfswagen kan het team cliënten in de omgeving van Vries, Roden en Peize beter bedienen. Juist in die regio zijn de afstanden tussen de huizen van cliënten vaak groot. Een kwalitatief stabiele auto is voor de wijkzorgers daarom een absolute must. Met de auto kan Interzorg meer cliënten in een grotere regio van dienst zijn.

Nieuwe bedrijfsauto voor Wijkzorg
Nieuwe bedrijfsauto voor Wijkzorg

Uit handen van de leasemaatschappij ontving teamleider van Wijkzorg Noord Ria van Dorrestein de sleutels van de auto. Ria: “Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanschaf. Met de auto kunnen we cliënten beter bereiken en sneller een helpende hand bieden. Dat past perfect bij ons streven om afspraken altijd en op tijd na te komen.” Voorheen maakten de verzorgenden en verpleegkundigen van het wijkteam gebruik van hun eigen auto om huisbezoeken af te leggen.

Interzorg Wijkzorg

Interzorg biedt Wijkzorg voor de bewoners in de naaste omgeving van de zorglocaties in Assen, Rolde, Vries, Peize, Smilde en Roden. Wijkzorg omvat zorg, diensten en services aan huis. Met de zorg aan huis kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Naast zorg, biedt de Wijkzorg van Interzorg ook maaltijdvoorziening en personenalarmering. Bovendien is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten op de Interzorglocaties en om te komen eten in het restaurant.

Interzorg

Interzorg onderscheidt drie soorten zorg: wijkzorg, wonen met omgevingszorg en bijzondere zorg en behandeling. Het gaat daarbij om zorg voor oudere cliënten, zorg voor oudere cliënten met een visuele handicap, zorg voor cliënten met dementiële problematiek op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg.