Open Huis 15 maart 2014 › Interzorg

Open Huis 15 maart 2014

Open Huis: Welkom bij Interzorg!

Op zaterdag 15 maart zetten alle locaties van Interzorg hun deuren wagenwijd voor u open. Informatie over onze dienstverlening, een rondleiding door onze panden, interessante workshops, leuke activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes. Dat wilt u toch niet missen?

Interzorg biedt (Wijk)zorg, behandeling en dienstverlening in Noord- en Midden-Drenthe. Dat doen wij in en vanuit onze negen locaties. U bent welkom bij al onze locaties.

Wat is er te doen?

Elke locatie is bijzonder en uniek op een eigen manier. Daarom heeft elke locatie een eigen programma bedacht, om u een zo goed mogelijke indruk te geven van onze zorg en dienstverlening.
Zo kunt u voel-bingo spelen in Hendrik Kok, een workshop bloemschikken volgen in De Wijde Blik, een gezondheidstest doen in Anholt, een geheugentraining volgen in Nieuw Graswijk, allerlei spelletjes spelen in De Driemaster, op een duofiets fietsen bij De Hoprank, een workshop nagelverzorging volgen in De Slingeborgh, een rondleiding krijgen in Kornoeljehof en een optreden bijwonen van het geheugenkoor in De Hullen. Zomaar een kleine greep uit alle leuke activiteiten die wij voor u organiseren. Wij hopen dat u komt!