project ‘Duurzaam Zorgvakmanschap met ICT’ › Interzorg

project ‘Duurzaam Zorgvakmanschap met ICT’

donderdag 17 maart 2016

De afdeling ICT van Interzorg heeft, met behulp van Adviesbureau de Rijk, vorig jaar een ESF subsidie aangevraagd ten behoeve van het onderwerp ‘Duurzaam Zorgvakmanschap met ICT’. Wat we hiermee willen bereiken is een onderzoek naar het zo effectief mogelijk in kunnen zetten van medewerkers binnen Interzorg en wat we hiervoor op ICT gebied nodig hebben om dit te kunnen realiseren.

Eén van de noodzaken bleek te liggen in een samen met afdeling PO&O gemeenschappelijke wens; het maken van én aanbieden van een e-learning portal. Middels dit portal is Interzorg in staat de medewerker in zowel de zorg, als administratief of facilitair, te ondersteunen in dat ene deel dat de kennis van de medewerker vergroot en hiermee de inzetbaarheid op specialistische momenten vergemakkelijkt.

Mogelijkheden
Gedurende het jaar zal er gekeken worden naar de mogelijkheden ten aanzien van e-learning portalleveranciers, gecombineerd met koppelingen tussen onze huidige applicatieleveranciers zoals: ResidentWeb, Harmony, Profit, Vilans, maar ook Microsoft trainingen.

Naast e-learning zijn er nog twee onderwerpen die binnen dit project vallen. Middels redactionele stukken, zullen we gedurende het jaar iedereen op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen dit project.