Start geheugenkoor Interzorg De Hoprank › Interzorg

Start geheugenkoor Interzorg De Hoprank

woensdag 21 november 2018

Zingen is een belangrijke manier van communiceren, in het bijzonder voor mensen met dementie. Dat dit werkt, wordt binnen Interzorg onderstreept door de succesvolle geheugenkoren die er inmiddels zijn in De Wijde Blik en De Slingeborgh in Assen en De Hullen in Roden.

Om ook aan de wens van bewoners uit andere regio's te voldoen, starten wij op donderdag 22 november 2018 met een geheugenkoor in Interzorg De Hoprank in Peize. Wij laten dit uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan en willen deze start dan ook graag met iedereen vieren!

Mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom om bij deze feestelijke aftrap aanwezig te zijn. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u, aan de Hoofdstraat 21 in Peize, binnenlopen voor een kopje koffie of thee.

Het geheugenkoor is voor alle mensen met dementie die graag willen zingen. Ook hun naasten zijn van harte welkom! Zo kunnen zij samen zingen en herinneringen ophalen. Het geheugenkoor is voor alle leeftijden en ongeacht waar iemand woont: thuis, in een zorgcentrum of elders.