Stichting Vrienden van De Hullen ontvangt 350 euro › Interzorg

Stichting Vrienden van De Hullen ontvangt 350 euro › Interzorg

Stichting Vrienden van De Hullen ontvangt 350 euro

maandag 4 juli 2011

De Marathon Klootschieten overhandigde op woensdag 29 juni 2011, 350 euro aan Stichting Vrienden van De Hullen te Roden. Het betrof een deel van de opbrengst van de sponsorloop.

De Hullen
De Hullen

In de Herberg van Esch in Roderesch werd, namens het bestuur van Stichting Vrienden van De Hullen dit cadeau hartelijk in ontvangst genomen. In september komt het bestuur bijeen om te besluiten over de bestemming van het cadeau. Een ding is duidelijk: dit bedrag komt ten goed aan de woon- en leefomgeving van de cliënten van De Hullen.

Marathon Klootschieten
De Marathon Klootschieten is een begrip in Roderesch en omstreken en vele jaren heeft het Bestuur, bestaande uit vrijwilligers, zich met veel plezier ingezet om deze marathon te organiseren. Een ieder binnen het Bestuur had zijn/ haar eigen taak en met elkaar zorgden ze ervoor dat alles vlekkeloos verliep.

Het lopen van de marathon Klootschieten gebeurde niet voor niets. De groepen die meededen legden geld in en ook via andere wegen kwam er sponsorgeld binnen. De opbrengst van de marathon kwam ten goede van een tweetal goede doelen. Echter door een terugloop van het aantal deelnemers en de lage opkomst van nieuwe groepen, heeft het Bestuur van Marathon Klootschieten doen besluiten te stoppen met het organiseren van de marathon.

Doordat er nog geld was in pot, kon het bestuur zich nog eenmaal buigen over de vraag: welke goede doelen kunnen we blij maken met een financiële bijdrage? Samen met de Wiekslag in Norg was Stichting Vrienden van De Hullen de gelukkige. Beide partijen werden benaderd om aanwezig te zijn bij de feestelijke happening op 29 juni 2011.