Tony Neef vereert moeder met bezoek en zingt duet met zus › Interzorg

Tony Neef vereert moeder met bezoek en zingt duet met zus

woensdag 17 juni 2015

Maandagavond 15 juni was een bijzondere en gezellige avond voor de cliënten en abonnementhouders van Interzorg De Hoprank in Peize. Deze avond werden ze namelijk niet alleen getrakteerd op een optreden van de Paiser Hopsingers, maar zong Tony Neef ook een aantal nummers. Tony Neef, onder meer bekend van de (hoofd)rollen die hij speelt in musicals als: Sonneveld de musical, Miss Saigon en Les Miserables, deed dit geheel belangeloos.

Jubileum

Al ruim voordat de optredens gingen beginnen was het al gezellig druk in ‘De Deel’ in De Hoprank. Dan heet om half acht locatiemanager Dominica Gerlach iedereen hartelijk welkom en in het bijzonder natuurlijk moeder Neef, zoon Tony en dochter Gerda. Behalve Interzorg-collega, is Gerda ook nog eens lid van de Paiser Hopsingers. Mede naar aanleiding van hun 15 jarig jubileum traden zij op in De Hoprank. En deze avond ook nog eens speciaal en eenmalig met broer Tony!

Duet

Door het gezamenlijke optreden en de vele bekende liedjes die werden gezongen, werd het een gezellige avond. De cliënten genoten met volle teugen van het optreden. Zij waren uiteraard zeer verrast door de komst van Tony Neef, maar dit werd natuurlijk zeer gewaardeerd en maakte de avond alleen maar leuker! Vooral het lied (‘De laatste nacht’ uit de musical Miss Saigon) dat Tony samen met zus Gerda zong, vonden de bewoners prachtig. Al met al dus een zeer geslaagde en vooral gezellige avond voor de cliënten van De Hoprank in Peize.